REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių (ar bazilikai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 250 gramų pievagrybių
  • 100 mililitrų grietinėlės (15%)
  • šiek tiek druskos
  • 30 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpiname sviestą. Pakepiname smulkiai sukapotą svogūną 2-3 minutes. Po to sudedame smulkintus pievagrybius, prieskonius ir kepiname dar 2-3 minutes. Po to supilame grietinėlę ir kaitiname, kol pradeda virti. Nukeliame nuo ugnies ir įmaišome smulkintas petražoles arba bazilikus.
    Skanaus!

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių (ar bazilikai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 250 gramų pievagrybių
  • 100 mililitrų grietinėlės (15%)
  • šiek tiek druskos
  • 30 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpiname sviestą. Pakepiname smulkiai sukapotą svogūną 2-3 minutes. Po to sudedame smulkintus pievagrybius, prieskonius ir kepiname dar 2-3 minutes. Po to supilame grietinėlę ir kaitiname, kol pradeda virti. Nukeliame nuo ugnies ir įmaišome smulkintas petražoles arba bazilikus.
    Skanaus!

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų