Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek petražolių (ar bazilikai)
- 1 vienetas svogūnų
- 250 gramų pievagrybių
- 100 mililitrų grietinėlės (15%)
- šiek tiek druskos
- 30 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpiname sviestą. Pakepiname smulkiai sukapotą svogūną 2-3 minutes. Po to sudedame smulkintus pievagrybius, prieskonius ir kepiname dar 2-3 minutes. Po to supilame grietinėlę ir kaitiname, kol pradeda virti. Nukeliame nuo ugnies ir įmaišome smulkintas petražoles arba bazilikus.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek petražolių (ar bazilikai)
- 1 vienetas svogūnų
- 250 gramų pievagrybių
- 100 mililitrų grietinėlės (15%)
- šiek tiek druskos
- 30 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpiname sviestą. Pakepiname smulkiai sukapotą svogūną 2-3 minutes. Po to sudedame smulkintus pievagrybius, prieskonius ir kepiname dar 2-3 minutes. Po to supilame grietinėlę ir kaitiname, kol pradeda virti. Nukeliame nuo ugnies ir įmaišome smulkintas petražoles arba bazilikus.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą