Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas kiaušinių
- 40 mililitrų pieno
- 20 mililitrų sirupo (aviečių)
- šiek tiek vandens (gazuotas)
- šiek tiek ledukų
- 20 mililitrų konjako
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pieną, konjaką, kiaušinio trynį ir aviečių sirupą suplakti su ledukais ir išpilstyti į taures.
Įpilti gazuoto vandens, o ant viršaus uždėti pūtėsius, gautus suplakus iki standžių putų kiaušinio baltymus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas kiaušinių
- 40 mililitrų pieno
- 20 mililitrų sirupo (aviečių)
- šiek tiek vandens (gazuotas)
- šiek tiek ledukų
- 20 mililitrų konjako
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pieną, konjaką, kiaušinio trynį ir aviečių sirupą suplakti su ledukais ir išpilstyti į taures.
Įpilti gazuoto vandens, o ant viršaus uždėti pūtėsius, gautus suplakus iki standžių putų kiaušinio baltymus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą