• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • Padui:
  • 1 pakelis mielių (sausos)
  • 0.5 stiklinės vandens (šiltas)
  • 1 stiklinė miltai
  • Įdarui:
  • 1 skardinė alyvuogių (juodos)
  • 1 sauja saliamio
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 valgomasis šaukštas kečupo
  • 1 saujelė pievagrybių
  • 1 gabalas sūris

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • Padui:
  • 1 pakelis mielių (sausos)
  • 0.5 stiklinės vandens (šiltas)
  • 1 stiklinė miltai
  • Įdarui:
  • 1 skardinė alyvuogių (juodos)
  • 1 sauja saliamio
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 valgomasis šaukštas kečupo
  • 1 saujelė pievagrybių
  • 1 gabalas sūris

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia reikia pasigaminti picos padą. Jam gaminti laiko tikrai neužtruksime, užteks 5 minučių ir turėsime idealų ir tobulą padą, kuris paskrudęs taps tiesiog tobulas.

    Imame dubenį ir supilame sausas mieles, tuomet 0,5 stiklines šilto vandens ir išmaišome mieles. Atlikus šį veiksmą, supilame stikline miltų ir viską maišome iki picos padui panašios masės. Reikėtų nepadauginti nei miltų, nei vandens, nes kitaip tešla gausis per kieta arba per minkšta. Kadangi jau esu atidirbusi šį minkymo būdą, todėl sakau, kad nepykit jei nepavyks iš pirmo karto (dar kartelis ir kiekviena šeimininkė atras savo idealų padą )

    Taigi padas jau padarytas paliekame pakilti.


    Ruošiame picos įdarą. Supjaustome įdarui skirtus produktus. Išklojame kepimo popieriumi skardą, dedame picos padą ištepame jį kečupu ir krauname viską ką turime susipjaustę. Pabaigoje nepamirštame užberti daug sūrio ir pašauname į karštą orkaitę 10 - 15 minučių. Žiūrim, kad pica nepridegtų :)

    Nepamirškite įdėti daug meilės, pastangų ir ryžto :)

Autorius: Reda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų