INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   bazilikų 
-   2   česnakų 
-   250 gramų   pomidorų pastos (įdarui) 
-   šiek tiek   taukų (riebalų) (skardai patepti) 
-   šiek tiek   jautienos (rūkyta nugarinė, Biovela, įdarui) 
-   500 gramų   kvietinių miltų 
-   200 gramų   pievagrybių (įdarui) 
-   1 stiklinė   vandens 
-   150 gramų   pieno 
-   šiek tiek   druskos 
-   1 valgomasis šaukštas   aliejaus 
-   2 valgomieji šaukštai   aliejaus (įdarui) 
-   30 gramų   mielių 
-   šiek tiek   raudonėlių 
  Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Miltus ir mieles išmaišyti su apyšilčiu vandeniu, įpilti šaukštą aliejaus, užminkyti tešlą ir palikti, kad pakiltų. Formą ištepti taukais, po to sudėti suformuotą tešlą, aptepti aliejumi ir keliose vietose subadyti šakute. Sudėti nugarinę, supjaustytus pievagrybius, pabarstyti viską prieskoniais. Iš viršaus gausiai pabarstyti fermentiniu sūriu. Patiekti tuoj pat, karštą. Papuošti pomidorais ir baziliku. 
   Autorius: Inesa 
     REKLAMA