REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 arbatiniai šaukšteliai cukraus (tešlai)
  • 2 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 550 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 250 mililitrų pieno (tešlai)
  • 4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo (įdarui)
  • 100 gramų pievagrybių (įdarui)
  • 200 gramų dešros (Biovela, įdarui)
  • 250 gramų pieno (įdarui)
  • šiek tiek druskos (tešlai)
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus (tešlai)
  • 10 gramų mielių (sausos, tešlai)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 3 arbatiniai šaukšteliai cukraus (tešlai)
  • 2 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 550 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 250 mililitrų pieno (tešlai)
  • 4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo (įdarui)
  • 100 gramų pievagrybių (įdarui)
  • 200 gramų dešros (Biovela, įdarui)
  • 250 gramų pieno (įdarui)
  • šiek tiek druskos (tešlai)
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus (tešlai)
  • 10 gramų mielių (sausos, tešlai)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į šiltą pieną suberkite mieles, cukrų. Išmaišykite ir laikykite šiltoje vietoje 10 min. Po to išplakite kiaušinius su druska, įmaišykite aliejų. Šią skystą masę sumaišykite su pieno ir mielių mišiniu. Suberkite miltus ir išminkykite tešlą. Tešla neturi būti labai kieta. Tešlą su indu dedame į kitą didesnį dubenį, pripildytą šilto vandens. Laikome apie 30 min.
    Tešlą iškočiojame iki 3-4 mm storio apvalaus blyno. Patepame picos padą pomidorų pasta, sudedame dešrą, pievagrybius, užbarstome sutarkuotu sūriu ir kepame 180 laipsnių orkaitėje 20-25 minutes.

Autorius: Vilma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų