INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus (kremui)
- 2 valgomieji šaukštai cukraus (tešlai)
- 6 vienetai persikų (konservuoti, įdarui)
- 2 vienetai kiaušinių (kremui)
- 1 vienetas kiaušinių (tryniai, tešlai)
- 175 gramai kvietinių miltų (tešlai)
- 150 mililitrų grietinėlės (35 proc. riebumo, kremui)
- 100 gramų juodojo šokolado (įdarui)
- šiek tiek druskos (tešlai)
- 100 gramų sviesto (tešlai)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlos gaminimas:
miltus išsijojame į didelį dubenį, sutarkuojame sviestą, suberiame cukrų, įmušame kiaušinio trynį ir įberiame žiupsnelį druskos.
Iš pradžių maišome su šakute, o po to baigiame minkyti rankomis.
Kai tešlą gerai išminkome, pakočiojame ir įtiesiame į kepimo formą, pateptą sviestu.
Tešlą su šakute šiek tiek pabadome.
Šokoladą sutarkuojame ir suberiame ant tešlos.
Ant šokolado sudedame persikų skilteles ir viską užpilame kiaušinių, cukraus ir grietinėlės plakiniu.
Pašauname į 200° C orkaitę. Kepame 10 minučių, po to temperatūrą sumažiname iki 180° C ir kepame apie 20 minučių.
Autorius: Elena
REKLAMA