REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (kremui)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus (tešlai)
  • 6 vienetai persikų (konservuoti, įdarui)
  • 2 vienetai kiaušinių (kremui)
  • 1 vienetas kiaušinių (tryniai, tešlai)
  • 175 gramai kvietinių miltų (tešlai)
  • 150 mililitrų grietinėlės (35 proc. riebumo, kremui)
  • 100 gramų juodojo šokolado (įdarui)
  • šiek tiek druskos (tešlai)
  • 100 gramų sviesto (tešlai)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (kremui)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus (tešlai)
  • 6 vienetai persikų (konservuoti, įdarui)
  • 2 vienetai kiaušinių (kremui)
  • 1 vienetas kiaušinių (tryniai, tešlai)
  • 175 gramai kvietinių miltų (tešlai)
  • 150 mililitrų grietinėlės (35 proc. riebumo, kremui)
  • 100 gramų juodojo šokolado (įdarui)
  • šiek tiek druskos (tešlai)
  • 100 gramų sviesto (tešlai)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlos gaminimas:
    miltus išsijojame į didelį dubenį, sutarkuojame sviestą, suberiame cukrų, įmušame kiaušinio trynį ir įberiame žiupsnelį druskos.
    Iš pradžių maišome su šakute, o po to baigiame minkyti rankomis.

    Kai tešlą gerai išminkome, pakočiojame ir įtiesiame į kepimo formą, pateptą sviestu.
    Tešlą su šakute šiek tiek pabadome.

    Šokoladą sutarkuojame ir suberiame ant tešlos.

    Ant šokolado sudedame persikų skilteles ir viską užpilame kiaušinių, cukraus ir grietinėlės plakiniu.

    Pašauname į 200° C orkaitę. Kepame 10 minučių, po to temperatūrą sumažiname iki 180° C ir kepame apie 20 minučių.

Autorius: Elena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų