REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 200 gramų morkų
- 100 gramų svogūnų
- 250 gramų perlinių kruopų
- 200 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- 75 gramai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus ir svogūną supjaustyti, morkas sutarkuoti su stambia tarka. Apkepinti aliejuje atskirai (atskirai grybus ir atskirai svogūnus su morkomis).
Perlines kruopas paskrudinti sausoje keptuvėje, užpilti verdančiu vandeniu, leisti šiek tiek kruopoms išbrinkti. Tada pastatyti ant silpnos ugnies ir išvirti.
Išvirtas kruopas sumaišyti su pakepintomis daržovėmis ir grybais.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 200 gramų morkų
- 100 gramų svogūnų
- 250 gramų perlinių kruopų
- 200 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- 75 gramai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus ir svogūną supjaustyti, morkas sutarkuoti su stambia tarka. Apkepinti aliejuje atskirai (atskirai grybus ir atskirai svogūnus su morkomis).
Perlines kruopas paskrudinti sausoje keptuvėje, užpilti verdančiu vandeniu, leisti šiek tiek kruopoms išbrinkti. Tada pastatyti ant silpnos ugnies ir išvirti.
Išvirtas kruopas sumaišyti su pakepintomis daržovėmis ir grybais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą