• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 200 gramų morkų
  • 100 gramų svogūnų
  • 250 gramų perlinių kruopų
  • 200 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 75 gramai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus ir svogūną supjaustyti, morkas sutarkuoti su stambia tarka. Apkepinti aliejuje atskirai (atskirai grybus ir atskirai svogūnus su morkomis).
    Perlines kruopas paskrudinti sausoje keptuvėje, užpilti verdančiu vandeniu, leisti šiek tiek kruopoms išbrinkti. Tada pastatyti ant silpnos ugnies ir išvirti.
    Išvirtas kruopas sumaišyti su pakepintomis daržovėmis ir grybais.

Autorius: Alė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 200 gramų morkų
  • 100 gramų svogūnų
  • 250 gramų perlinių kruopų
  • 200 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 75 gramai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus ir svogūną supjaustyti, morkas sutarkuoti su stambia tarka. Apkepinti aliejuje atskirai (atskirai grybus ir atskirai svogūnus su morkomis).
    Perlines kruopas paskrudinti sausoje keptuvėje, užpilti verdančiu vandeniu, leisti šiek tiek kruopoms išbrinkti. Tada pastatyti ant silpnos ugnies ir išvirti.
    Išvirtas kruopas sumaišyti su pakepintomis daržovėmis ir grybais.

Autorius: Alė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų