INGREDIENTAI:
- 250 gramų datulių (be kauliukų)
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 100 gramų pekanų riešutų
- 3 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 50 mililitrų apelsinų sulčių
- 100 mililitrų aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (cinamonas, gvazdikėliai, imbieras ir t.t.)
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išplakite kiaušinius su medumi.
Įmaišykite aliejų, apelsinų sultis, prieskonius, kepimo miltelius ir miltus.
Datules užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite, kad suminkštėtų ir po to nusausintas įmaišyti į tešlą.
Pekanų riešutus susmulkinti ir taip pat įmaišyti į tešlą.
Tešlą sudėkite į kepimo formą.
Kepti apie 1 valandą 170-180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
Autorius: Elena
REKLAMA