Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 sauja petražolių (kapotos)
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių (granulės)
- 2 valgomieji šaukštai baltojo vyno
- 3 valgomieji šaukštai konservuotų kukurūzų
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 200 gramų ridikėlių (raudoni)
- 150 gramų gražgarsčių
- 200 gramų sūris ("Emmental")
- 4 vienetai duonos (riekės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Duoną supjaustykite kubeliais ir paskrudinkite įkaitintame aliejuje.
Ridikėlius gerai nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais, sūrį supjaustykite kubeliais.
Į dubenį sudėkite duoną, rukolas, kapotas petražoles, kukurūzus, ridikėlius. Pilkite balto vyno, dėkite garstyčių, pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite salotas.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 sauja petražolių (kapotos)
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių (granulės)
- 2 valgomieji šaukštai baltojo vyno
- 3 valgomieji šaukštai konservuotų kukurūzų
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 200 gramų ridikėlių (raudoni)
- 150 gramų gražgarsčių
- 200 gramų sūris ("Emmental")
- 4 vienetai duonos (riekės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Duoną supjaustykite kubeliais ir paskrudinkite įkaitintame aliejuje.
Ridikėlius gerai nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais, sūrį supjaustykite kubeliais.
Į dubenį sudėkite duoną, rukolas, kapotas petražoles, kukurūzus, ridikėlius. Pilkite balto vyno, dėkite garstyčių, pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite salotas.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą