Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai morkų (Pjaustytos juostelėmis)
- 500 gramų vištos filė (virta, pjaustyta gabaliukais)
- 1 kiaušinių (stambiai pjaustytas)
- šiek tiek druskos
- 5 stiklinės sultinio (paukštienos)
- 3 valgomieji šaukštai želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paukštieną supjaustyti ir išvirti.
Sultinyje virti plonai pjaustytas cukinijas ir morkas (geriausia pjaustyti bulvių skutikliu, jog gautųsi susiraičiusios juostutės), berti druskos ir pipirų. Baigiant virti pilti citrinos sultis, dėti želatiną ir gerai išmaišyti, jog neliktų granulių.
Daržovių sultinį supilti į norimą formą, o šaltienai kiek pastingus į vidurį dėti griežinėliais pjaustytus kiaušinius.
Paukštieną lygiomis dalimis dėti kas valandą, jog tolygiai pasiskirstytų.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai morkų (Pjaustytos juostelėmis)
- 500 gramų vištos filė (virta, pjaustyta gabaliukais)
- 1 kiaušinių (stambiai pjaustytas)
- šiek tiek druskos
- 5 stiklinės sultinio (paukštienos)
- 3 valgomieji šaukštai želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paukštieną supjaustyti ir išvirti.
Sultinyje virti plonai pjaustytas cukinijas ir morkas (geriausia pjaustyti bulvių skutikliu, jog gautųsi susiraičiusios juostutės), berti druskos ir pipirų. Baigiant virti pilti citrinos sultis, dėti želatiną ir gerai išmaišyti, jog neliktų granulių.
Daržovių sultinį supilti į norimą formą, o šaltienai kiek pastingus į vidurį dėti griežinėliais pjaustytus kiaušinius.
Paukštieną lygiomis dalimis dėti kas valandą, jog tolygiai pasiskirstytų.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą