Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 3 valgomieji šaukštai sviesto
- 1 kilogramas patisonų (pertrinta masė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Patisonus supiaustyti, išvirti ir pertrinti pro sietelį. Į pertrintą masę sudėti sviestą, cukrų, kiaušinius (baltymus išplakti su žiupsneliu druskos), sodą. Masę išmaišyti ir kepti kaip bulviniu blynelius. Galite valgyti su grietine arba mėgstama uogiene. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 3 valgomieji šaukštai sviesto
- 1 kilogramas patisonų (pertrinta masė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Patisonus supiaustyti, išvirti ir pertrinti pro sietelį. Į pertrintą masę sudėti sviestą, cukrų, kiaušinius (baltymus išplakti su žiupsneliu druskos), sodą. Masę išmaišyti ir kepti kaip bulviniu blynelius. Galite valgyti su grietine arba mėgstama uogiene. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą