REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 600 gramų pastarnokų
  • 350 gramų svogūnų (laiškai)
  • 120 gramų kiaulės lašinių (rūkyti)
  • šiek tiek druskos
  • 1.5 valgomojo šaukšto grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pastarnokai nuskutami (kad nepatamsėtų, palaikomi parūgštintame vandenyje) ir stambiai sutarkuojami. Lašiniukai supjaustomi kubeliais ir pakepinami su susmulkintais svogūnų laiškais. Viskas sumaišoma, pasūdoma, suberiami pipirai, pagardinama grietine. Maišant pakepinama. Valgomi karšti, su duona.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų