REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų sluoksniuotos tešlos
  • 1/4 stiklinės sūris
  • 0.5 stiklinės paprikų (raudonoji, smulkinta)
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto (ištirpintas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai raudonėlių (džiovinti, smulkinti)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų sluoksniuotos tešlos
  • 1/4 stiklinės sūris
  • 0.5 stiklinės paprikų (raudonoji, smulkinta)
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto (ištirpintas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai raudonėlių (džiovinti, smulkinti)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sluoksniuotą tešlą galite užsiminkyti patys arba naudoti pirktinę.
    Jei naudojate pirktinę tešlą, ją atšildykite ir įminkykite į ją smulkintus bei džiovintus raudonėlio lapelius.
    Suminkytą tešlą dar kartą atšaldykite ir iškočiokite.
  2. Nedideliame dubenyje sumaišykite sutarkuotą sūrį bei smulkintą papriką.
    Supjaustykite iškočiotą tešlą ilgais stačiakampiais, ant jų paskleiskite paprikos bei sūrio masę, suvyniokite širdelės formos ritinėlius ir palikite juos 10-15 min. pastovėti.
  3. Tuo tarpu įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
    Aštriu peiliu supjaustykite ritinėlius ir sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
    Kepkite apie 7-10 min.
    Iškeptas palikite 10 min. atvėsti ir patiekite.

Autorius: Laima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų