REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 4 vienetai paprikų (geltona)
  • šiek tiek petražolių
  • 4 vienetai pomidorų pastos
  • 2 vienetai svogūnų
  • 140 gramų feta sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 300 mililitrų sultinio (vištienos)
  • 150 gramų kuskuso (kruopos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausiai reikia pasiruošti kuskuso kruopas. Užvirinkite sultinį, suberkite į jį kuskuso kruopas, išmaišykite, nukelkite nuo ugnies, uždenkite ir palikite pastovėti apie 5 minutes, kol kruopos išbrinks.
    Smulkiai sukapokite svogūnus ir keletą minučių pakepinkite keptuvėje su aliejumi, kol svogūnai taps skaidrūs.
    Susmulkinkite fetos sūrį.
    Supjaustykite kubeliais pomidorus
    Sumaišykite į kruvą kuskusą, pakepintus svogūnus, fetos sūrį, pomidorus, pagardinkite prieskoniais ir petražolėmis.
    Paprikas nuplaukite, perpjaukite pusiau, išvalykite sėklas.
    Kiekvienos paprikos pusės vidų patepkite aliejumi ir įdarykite jas pasigamintu įdaru.
    Kepkite 20-25 minutes 180 laipsnių temperatūroje.

Autorius: Reda

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 4 vienetai paprikų (geltona)
  • šiek tiek petražolių
  • 4 vienetai pomidorų pastos
  • 2 vienetai svogūnų
  • 140 gramų feta sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 300 mililitrų sultinio (vištienos)
  • 150 gramų kuskuso (kruopos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausiai reikia pasiruošti kuskuso kruopas. Užvirinkite sultinį, suberkite į jį kuskuso kruopas, išmaišykite, nukelkite nuo ugnies, uždenkite ir palikite pastovėti apie 5 minutes, kol kruopos išbrinks.
    Smulkiai sukapokite svogūnus ir keletą minučių pakepinkite keptuvėje su aliejumi, kol svogūnai taps skaidrūs.
    Susmulkinkite fetos sūrį.
    Supjaustykite kubeliais pomidorus
    Sumaišykite į kruvą kuskusą, pakepintus svogūnus, fetos sūrį, pomidorus, pagardinkite prieskoniais ir petražolėmis.
    Paprikas nuplaukite, perpjaukite pusiau, išvalykite sėklas.
    Kiekvienos paprikos pusės vidų patepkite aliejumi ir įdarykite jas pasigamintu įdaru.
    Kepkite 20-25 minutes 180 laipsnių temperatūroje.

Autorius: Reda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų