Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 sauja graikinių riešutų (smulkinti)
- 1 vienetas svogūnų (mėlyni)
- 50 gramų vyniuogių (raudonos)
- 100 gramų vyniuogių (žalios)
- 3 valgomieji šaukštai majonezo
- 300 gramų vištienos kulšelių (rūkytos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirmiausia nuimame vištienos mėsą nuo kaulų ir smulkiai ją supjaustę sudedame į dubenį.
Tuomet dedame perpus perpjautas vynuoges ir sumaišome kartu su supjaustytais svogūnais ir majonezu. Salotas pabarstome riešutais.
Jeigu norite galite salotas pagardinti mėgstamais prieskoniais.
Labai paprasta, įdomu ir skanu.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 sauja graikinių riešutų (smulkinti)
- 1 vienetas svogūnų (mėlyni)
- 50 gramų vyniuogių (raudonos)
- 100 gramų vyniuogių (žalios)
- 3 valgomieji šaukštai majonezo
- 300 gramų vištienos kulšelių (rūkytos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirmiausia nuimame vištienos mėsą nuo kaulų ir smulkiai ją supjaustę sudedame į dubenį.
Tuomet dedame perpus perpjautas vynuoges ir sumaišome kartu su supjaustytais svogūnais ir majonezu. Salotas pabarstome riešutais.
Jeigu norite galite salotas pagardinti mėgstamais prieskoniais.
Labai paprasta, įdomu ir skanu.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą