• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus pudros
  • 0.5 stiklinės pekanų riešutų (kapoti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išminkykite sviestą su cukraus pudra.
    Suberkite miltus, vanilę, pekano riešutus ir viską gerai išminkykite.
    Tešlą padėkite maždaug 1 val. į šaldytuvą.
    Iš atšaldytos tešlos suformuokite nedidelius kukuliukus ir sudėkite juos ant aliejumi pateptos kepimo skardos.
    Kepkite apie 20-25 min. 160 laipsnių temperatūroje.
    Iškepusius sausainius palikite atvėsti.
    Gaunasi apie 40 mažų sausainiukų.
    Skanaus.

Autorius: Virginija

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus pudros
  • 0.5 stiklinės pekanų riešutų (kapoti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išminkykite sviestą su cukraus pudra.
    Suberkite miltus, vanilę, pekano riešutus ir viską gerai išminkykite.
    Tešlą padėkite maždaug 1 val. į šaldytuvą.
    Iš atšaldytos tešlos suformuokite nedidelius kukuliukus ir sudėkite juos ant aliejumi pateptos kepimo skardos.
    Kepkite apie 20-25 min. 160 laipsnių temperatūroje.
    Iškepusius sausainius palikite atvėsti.
    Gaunasi apie 40 mažų sausainiukų.
    Skanaus.

Autorius: Virginija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų