Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek aguonų (papuošimui)
- 1 stiklinė cukraus (glaistui)
- 1 stiklinė medaus (glaistui)
- 3 vienetai kiaušinių (tešlai)
- 12 valgomųjų šaukštų kvietinių miltų (tešlai)
- 0.5 stiklinės vandens (glaistui)
- 2 stiklinės aliejaus (virimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešla minkoma tol, kol pasidaro kieta, t.y. maždaug 1 val., kad kočiojant nereikėtų barstyti miltų.
Vėliau tešla kočiojama labai plonai, bei supjaustoma norimos formos lapeliais.
Visus glaistui skirtus produktus sumaišyti ir užvirti.
Padarytus lapelius įdėti į indą su karštu aliejumi ir virti, kol apskrus.
Išvirtus lapelius mirkyti medaus glaiste ir apibarstyti aguonomis.
Iš lapelių lėkštėje formuoti piramidę.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek aguonų (papuošimui)
- 1 stiklinė cukraus (glaistui)
- 1 stiklinė medaus (glaistui)
- 3 vienetai kiaušinių (tešlai)
- 12 valgomųjų šaukštų kvietinių miltų (tešlai)
- 0.5 stiklinės vandens (glaistui)
- 2 stiklinės aliejaus (virimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešla minkoma tol, kol pasidaro kieta, t.y. maždaug 1 val., kad kočiojant nereikėtų barstyti miltų.
Vėliau tešla kočiojama labai plonai, bei supjaustoma norimos formos lapeliais.
Visus glaistui skirtus produktus sumaišyti ir užvirti.
Padarytus lapelius įdėti į indą su karštu aliejumi ir virti, kol apskrus.
Išvirtus lapelius mirkyti medaus glaiste ir apibarstyti aguonomis.
Iš lapelių lėkštėje formuoti piramidę.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą