REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės aviečių (arba braškių, žemuogių)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 0.5 vieneto vanilės (lazdelė)
  • 250 mililitrų jogurto (natūralus)
  • 250 mililitrų grietinėlės
  • 2 arbatiniai šaukšteliai želatinos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jei norite lengvo burnoje tirpstančio deserto pasigardžiuoti, siūlau pasigaminti štai tokį gardumyną. Puikiai tiks, gražiai paserviruotas ir šventiniams stalui svečiams pavaišinti.

    Grietinėlę supilti į nedidelį puodelį, suberti miltelinį cukrų, įmesti išvalytą vanilės lazdelę (arba įberti vanilinio cukraus), ir kaitinti ant nedidelės ugnies kol sušils, bet neužvirs!

    Želatiną išbrinkyti ir supilti į grietinėlę ir maišyti kol visiškai ištirps.
    Į masę įmaišyti jogurtą, desertą išpilstyti į apvalias formeles (arba kitokias) ir per naktį palikti šaldytuve.

    Prieš tiekiant pasiruošti uogas, pertrinti su cukrumi iki vientisos masės.
    Prieš tiekinat panakotą išimti iš indelių, dėti į lėkštes, šalia uogų tyrės. Estetiška puošti šokolado juostele arba tarkuotu šokoladu.

    Skanaus Jums ir Jūsų svečiui !

Autorius: Roberta

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės aviečių (arba braškių, žemuogių)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 0.5 vieneto vanilės (lazdelė)
  • 250 mililitrų jogurto (natūralus)
  • 250 mililitrų grietinėlės
  • 2 arbatiniai šaukšteliai želatinos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jei norite lengvo burnoje tirpstančio deserto pasigardžiuoti, siūlau pasigaminti štai tokį gardumyną. Puikiai tiks, gražiai paserviruotas ir šventiniams stalui svečiams pavaišinti.

    Grietinėlę supilti į nedidelį puodelį, suberti miltelinį cukrų, įmesti išvalytą vanilės lazdelę (arba įberti vanilinio cukraus), ir kaitinti ant nedidelės ugnies kol sušils, bet neužvirs!

    Želatiną išbrinkyti ir supilti į grietinėlę ir maišyti kol visiškai ištirps.
    Į masę įmaišyti jogurtą, desertą išpilstyti į apvalias formeles (arba kitokias) ir per naktį palikti šaldytuve.

    Prieš tiekiant pasiruošti uogas, pertrinti su cukrumi iki vientisos masės.
    Prieš tiekinat panakotą išimti iš indelių, dėti į lėkštes, šalia uogų tyrės. Estetiška puošti šokolado juostele arba tarkuotu šokoladu.

    Skanaus Jums ir Jūsų svečiui !

Autorius: Roberta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų