REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 5 valgomieji šaukštai mangų (skonio balzaminis padažas)
  • 8 vienetai vištienos sparnelių
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 5 valgomieji šaukštai vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (vištienos)
  • šiek tiek kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visų ingredientų kiekis skirtas 8 vištos sparneliams

    Česnaką smulkiai supjaustome ir įtriname vištų sparnelius. Apibarstome prieskoniais ir sudedame į indą, kad visi sparneliai būtų vienas prie kito stipriai prisispaudę. Užpilame 5 šaukštus vandens ir 5 šaukštus balzamiko. Išmaisome, kad visiems sparneliams tektų šio skysčio. Palaikome apie 12 valandų šaldytuve.
    Įkaitiname orkaitę iki 200 C. Prieš kepant nupilame skystį (galima šiek tiek palikti, bet labai nedaug), dedame majonezą ir gerai išmaišome. Sudėję sparnelius ant skardos pakartotinai pabarstome kariu ir kepame kol gražiai apskrus.

    Tinka valgyti su šviežiomis salotomis bei namuose pagamtais kiaušinio makaronais.

Autorius: VaidaP

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 5 valgomieji šaukštai mangų (skonio balzaminis padažas)
  • 8 vienetai vištienos sparnelių
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 5 valgomieji šaukštai vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (vištienos)
  • šiek tiek kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visų ingredientų kiekis skirtas 8 vištos sparneliams

    Česnaką smulkiai supjaustome ir įtriname vištų sparnelius. Apibarstome prieskoniais ir sudedame į indą, kad visi sparneliai būtų vienas prie kito stipriai prisispaudę. Užpilame 5 šaukštus vandens ir 5 šaukštus balzamiko. Išmaisome, kad visiems sparneliams tektų šio skysčio. Palaikome apie 12 valandų šaldytuve.
    Įkaitiname orkaitę iki 200 C. Prieš kepant nupilame skystį (galima šiek tiek palikti, bet labai nedaug), dedame majonezą ir gerai išmaišome. Sudėję sparnelius ant skardos pakartotinai pabarstome kariu ir kepame kol gražiai apskrus.

    Tinka valgyti su šviežiomis salotomis bei namuose pagamtais kiaušinio makaronais.

Autorius: VaidaP

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų