Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
- šiek tiek svogūnų
- 500 gramų kiaulienos (strogonovas)
- 300 gramų majonezo
- 250 gramų pievagrybių
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsos gabaliukus pakepinkite su aliejumi, apibarstykite druska, pipirais ir mėsos prieskoniais. Svogūnus supjaustykite plonais griežinėliais, o grybus išilgai per pusę. Kepimo skardą ištepkite aliejumi, sudėkite mėsą, ant mėsos sudėkite svogūnų grežinėlius, pjaustytus grybus ir užpilkite majonezu.
Kepkite: 200 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių. Iškepus apibarstykite svogūnų laiškais.
skanaus :)
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
- šiek tiek svogūnų
- 500 gramų kiaulienos (strogonovas)
- 300 gramų majonezo
- 250 gramų pievagrybių
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsos gabaliukus pakepinkite su aliejumi, apibarstykite druska, pipirais ir mėsos prieskoniais. Svogūnus supjaustykite plonais griežinėliais, o grybus išilgai per pusę. Kepimo skardą ištepkite aliejumi, sudėkite mėsą, ant mėsos sudėkite svogūnų grežinėlius, pjaustytus grybus ir užpilkite majonezu.
Kepkite: 200 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių. Iškepus apibarstykite svogūnų laiškais.
skanaus :)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą