REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
  • šiek tiek svogūnų
  • 500 gramų kiaulienos (strogonovas)
  • 300 gramų majonezo
  • 250 gramų pievagrybių
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (mėsos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsos gabaliukus pakepinkite su aliejumi, apibarstykite druska, pipirais ir mėsos prieskoniais. Svogūnus supjaustykite plonais griežinėliais, o grybus išilgai per pusę. Kepimo skardą ištepkite aliejumi, sudėkite mėsą, ant mėsos sudėkite svogūnų grežinėlius, pjaustytus grybus ir užpilkite majonezu.

    Kepkite: 200 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių. Iškepus apibarstykite svogūnų laiškais.

    skanaus :)

Autorius: Tatjana

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
  • šiek tiek svogūnų
  • 500 gramų kiaulienos (strogonovas)
  • 300 gramų majonezo
  • 250 gramų pievagrybių
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (mėsos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsos gabaliukus pakepinkite su aliejumi, apibarstykite druska, pipirais ir mėsos prieskoniais. Svogūnus supjaustykite plonais griežinėliais, o grybus išilgai per pusę. Kepimo skardą ištepkite aliejumi, sudėkite mėsą, ant mėsos sudėkite svogūnų grežinėlius, pjaustytus grybus ir užpilkite majonezu.

    Kepkite: 200 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių. Iškepus apibarstykite svogūnų laiškais.

    skanaus :)

Autorius: Tatjana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų