REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1/4 stiklinės česnakų (askaloniniai)
  • 2 vienetai greipfruktų
  • 1 valgomasis šaukštas imbierų (šviežias, maltas)
  • 1 valgomasis šaukštas pupelių (juodos, sūdytos)
  • 750 gramų ešerių
  • 1/4 stiklinės acto (ryžių)
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 2 stiklinės žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalome ešerį, nulupame ir gerai nuplauname.
    Pupeles nuplauname, nusausiname ir sugrūdžiame su imbieru bei ryžių actu.
    Įdedame 1 šaukštą sviesto į kepimo indą, dedame į 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir pakaitiname apie 2-5 min., kad sviestas ištirptų ir šiek tiek paruduotų.
    Tuomet išimame kepimo indą iš orkaitės, paskirstome sviestą per visą kepimo indą, sudedame pasmulkintus askaloninius česnakus, žuvį, pabarstome druska, supilame pupelių, imbiero bei ryžių acto mišinį ir kepame apie 10-15 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol žuvis bus nebeskaidri, bet vis dar drėgna (storiausioje vietoje).
    Kol žuvis kepa išspaudžiame iš 1 greipfruto sultis, susmulkiname žalumynus.
    Keptuvėje ištirpiname likusį sviestą, sumaišome jį su sojos padažu ir pakaitiname apie 5 min.
    Iškeptą žuvį sudedame į lėkštes, supilame ant jos išspaustas greipfrutų sultis, sudedame aplink žuvį žalumynus bei greipfrutų minkštimą ir apšlakstome viską sviesto bei sojos padažo mišiniu.
    Skanaus.

Autorius: Loreta

INGREDIENTAI:

  • 1/4 stiklinės česnakų (askaloniniai)
  • 2 vienetai greipfruktų
  • 1 valgomasis šaukštas imbierų (šviežias, maltas)
  • 1 valgomasis šaukštas pupelių (juodos, sūdytos)
  • 750 gramų ešerių
  • 1/4 stiklinės acto (ryžių)
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 2 stiklinės žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalome ešerį, nulupame ir gerai nuplauname.
    Pupeles nuplauname, nusausiname ir sugrūdžiame su imbieru bei ryžių actu.
    Įdedame 1 šaukštą sviesto į kepimo indą, dedame į 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir pakaitiname apie 2-5 min., kad sviestas ištirptų ir šiek tiek paruduotų.
    Tuomet išimame kepimo indą iš orkaitės, paskirstome sviestą per visą kepimo indą, sudedame pasmulkintus askaloninius česnakus, žuvį, pabarstome druska, supilame pupelių, imbiero bei ryžių acto mišinį ir kepame apie 10-15 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol žuvis bus nebeskaidri, bet vis dar drėgna (storiausioje vietoje).
    Kol žuvis kepa išspaudžiame iš 1 greipfruto sultis, susmulkiname žalumynus.
    Keptuvėje ištirpiname likusį sviestą, sumaišome jį su sojos padažu ir pakaitiname apie 5 min.
    Iškeptą žuvį sudedame į lėkštes, supilame ant jos išspaustas greipfrutų sultis, sudedame aplink žuvį žalumynus bei greipfrutų minkštimą ir apšlakstome viską sviesto bei sojos padažo mišiniu.
    Skanaus.

Autorius: Loreta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų