Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas avokadų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 250 gramų menkių (filė (arba tilapijos))
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 150 mililitrų grietinėlės
- 150 gramų krevečių be kevalo
- šiek tiek druskos
- 150 gramų sūris (Čederio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių temperatūros.
Kepimo indą patepame alyvuogių aliejumi.
Avokadą nuplauname, nulupame, perpjauname per pusę, išimame kauliuką ir supjaustome plonomis skiltelėmis.
Sutarkuojame čederio sūrį.
Žuvies filė iš abiejų pusių įtriname druska bei pipirais ir dedame į keramikinę kepimo formą.
Ant viršaus sudedame avokado skilteles, krevetes, apibarstome sūriu, apipilame grietinėle ir kepame apie 20 min., kol kremas pradeda kunkuliuoti ir ant viršaus susidaro geltona sūrio bei grietinėlės plutelė.
Gero apetito!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas avokadų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 250 gramų menkių (filė (arba tilapijos))
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 150 mililitrų grietinėlės
- 150 gramų krevečių be kevalo
- šiek tiek druskos
- 150 gramų sūris (Čederio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių temperatūros.
Kepimo indą patepame alyvuogių aliejumi.
Avokadą nuplauname, nulupame, perpjauname per pusę, išimame kauliuką ir supjaustome plonomis skiltelėmis.
Sutarkuojame čederio sūrį.
Žuvies filė iš abiejų pusių įtriname druska bei pipirais ir dedame į keramikinę kepimo formą.
Ant viršaus sudedame avokado skilteles, krevetes, apibarstome sūriu, apipilame grietinėle ir kepame apie 20 min., kol kremas pradeda kunkuliuoti ir ant viršaus susidaro geltona sūrio bei grietinėlės plutelė.
Gero apetito!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą