Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 sauja bazilikų (šviežias)
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 sauja pistacijų
- 1 vienetas pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų
- 1 kilogramas lašišų (skrosta)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 100 gramų majonezo
- 100 gramų sūris (tarkuotas)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paprastas, bet labai skanus receptas. Padažas ir taip skanią lašišą paverčia dar skanesne ir tiesiog tobulai dera su lašiša.
Lašišą nuvalyti, gerai įtrinti druska ir valandai palikti šaldytuve.
Tuomet visą žuvį (ir vidų, ir išorę) ištepti majonezu, ant viršaus apdėlioti svogūno griežinėliais, pomidoro riekelėmis ir apibarstyti sūriu.
Į lašišos vidų taip pat galima įdėti pjaustytų svogūnu ir pomidorų, taip žuvis taps sultingesnė ir kvapnesnė.
Skardą iškloti folija ir užlankstyti jos kraštus kad ant skardos nenutekėtų išsiskirsiančios sultys.
Kepti 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 50 min.
Padažui išlukštenti pistacijas ir jas pakepinti keptuvėje keletą minučių.
Sudėti į blenderį pistacijas, bazilikus, sviestą, česnakus, pagardinti druska bei pipirais, įpilti šiek tiek aliejaus ir viską sumalti.
Žuvį patiekti su ryžiais ir pistacijų sviestu.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 sauja bazilikų (šviežias)
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 sauja pistacijų
- 1 vienetas pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų
- 1 kilogramas lašišų (skrosta)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 100 gramų majonezo
- 100 gramų sūris (tarkuotas)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paprastas, bet labai skanus receptas. Padažas ir taip skanią lašišą paverčia dar skanesne ir tiesiog tobulai dera su lašiša.
Lašišą nuvalyti, gerai įtrinti druska ir valandai palikti šaldytuve.
Tuomet visą žuvį (ir vidų, ir išorę) ištepti majonezu, ant viršaus apdėlioti svogūno griežinėliais, pomidoro riekelėmis ir apibarstyti sūriu.
Į lašišos vidų taip pat galima įdėti pjaustytų svogūnu ir pomidorų, taip žuvis taps sultingesnė ir kvapnesnė.
Skardą iškloti folija ir užlankstyti jos kraštus kad ant skardos nenutekėtų išsiskirsiančios sultys.
Kepti 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 50 min.
Padažui išlukštenti pistacijas ir jas pakepinti keptuvėje keletą minučių.
Sudėti į blenderį pistacijas, bazilikus, sviestą, česnakus, pagardinti druska bei pipirais, įpilti šiek tiek aliejaus ir viską sumalti.
Žuvį patiekti su ryžiais ir pistacijų sviestu.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą