REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 stiklinė jogurto (vaisinis)
- 1.5 stiklinės apelsinų sulčių
- 2 arbatiniai šaukšteliai juodojo šokolado (tarkuotas)
- 1 valgomasis šaukštas želatinos
- 30 gramų vaflių
- 2 valgomieji šaukštai putojančio vyno
- 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Želatiną užmerkti 6 šaukštuose vandens.
Apelsiną supjaustyti.
Sultis sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir želatina. Pakaitinti, kol želatina ištirps, bet neužvirinti.
Masę atvėsinti ir supilti šampaną.
Į bokalus sudėti apelsinus, užpilti želė iki pusės bokalo ir atšaldyti.
Patiekti su jogurtu, tarkuotu šokoladu ir vafliais.
Gardaus!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 stiklinė jogurto (vaisinis)
- 1.5 stiklinės apelsinų sulčių
- 2 arbatiniai šaukšteliai juodojo šokolado (tarkuotas)
- 1 valgomasis šaukštas želatinos
- 30 gramų vaflių
- 2 valgomieji šaukštai putojančio vyno
- 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Želatiną užmerkti 6 šaukštuose vandens.
Apelsiną supjaustyti.
Sultis sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir želatina. Pakaitinti, kol želatina ištirps, bet neužvirinti.
Masę atvėsinti ir supilti šampaną.
Į bokalus sudėti apelsinus, užpilti želė iki pusės bokalo ir atšaldyti.
Patiekti su jogurtu, tarkuotu šokoladu ir vafliais.
Gardaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą