• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 stiklinė jogurto (vaisinis)
  • 1.5 stiklinės apelsinų sulčių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai juodojo šokolado (tarkuotas)
  • 1 valgomasis šaukštas želatinos
  • 30 gramų vaflių
  • 2 valgomieji šaukštai putojančio vyno
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Želatiną užmerkti 6 šaukštuose vandens.
    Apelsiną supjaustyti.
    Sultis sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir želatina. Pakaitinti, kol želatina ištirps, bet neužvirinti.
    Masę atvėsinti ir supilti šampaną.
    Į bokalus sudėti apelsinus, užpilti želė iki pusės bokalo ir atšaldyti.
    Patiekti su jogurtu, tarkuotu šokoladu ir vafliais.
    Gardaus!

Autorius: Gitana

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 stiklinė jogurto (vaisinis)
  • 1.5 stiklinės apelsinų sulčių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai juodojo šokolado (tarkuotas)
  • 1 valgomasis šaukštas želatinos
  • 30 gramų vaflių
  • 2 valgomieji šaukštai putojančio vyno
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Želatiną užmerkti 6 šaukštuose vandens.
    Apelsiną supjaustyti.
    Sultis sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir želatina. Pakaitinti, kol želatina ištirps, bet neužvirinti.
    Masę atvėsinti ir supilti šampaną.
    Į bokalus sudėti apelsinus, užpilti želė iki pusės bokalo ir atšaldyti.
    Patiekti su jogurtu, tarkuotu šokoladu ir vafliais.
    Gardaus!

Autorius: Gitana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų