Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 65 gramai cukraus
- 4 valgomieji šaukštai cukraus (kremui)
- 4 vienetai obuolių
- 1 vienetas kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
- 75 mililitrai pieno
- 375 mililitrai pieno (kremui)
- 150 gramų juodojo šokolado (glazūrai)
- šiek tiek druskos
- 50 gramų aliejaus (kokosų, glazūrai)
- 125 gramai aliejaus (kremui)
- 75 gramai sviesto
- 15 gramų mielių (sausos)
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus (kremui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlos gaminimas:
Kiaušinį išplakite su žiupsneliu druskos, cukrumi, ištirpintu sviestu ir pienu.
Į skystą masę įmaišykite mieles ir miltus.
Tešlą supilkite į kepimo formą ir palikite 1 valandai, kad pakiltų.
Tuomet ant pakilusios tešlos suberkite kubeliais supjaustytus obuolius.
Kepkite 180-200° C orkaitėje 20-30 minučių.
Kai pyragas atvės, aptepkite jį kremu.
Kremo gaminimas: Pieną išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir aliejumi.
Ir galiausiai pyragą aptepkite glazūra.
Glazūros gaminimas:
ištirpinkite šokoladą su kokosų aliejumi.
Pyragą, jei mėgstate, galite apibarstyti kapotais riešutais.
Apteptą pyragą palaikykite šaldytuve apie 2 valandas, kad šokoladas sukietėtų.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 65 gramai cukraus
- 4 valgomieji šaukštai cukraus (kremui)
- 4 vienetai obuolių
- 1 vienetas kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
- 75 mililitrai pieno
- 375 mililitrai pieno (kremui)
- 150 gramų juodojo šokolado (glazūrai)
- šiek tiek druskos
- 50 gramų aliejaus (kokosų, glazūrai)
- 125 gramai aliejaus (kremui)
- 75 gramai sviesto
- 15 gramų mielių (sausos)
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus (kremui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlos gaminimas:
Kiaušinį išplakite su žiupsneliu druskos, cukrumi, ištirpintu sviestu ir pienu.
Į skystą masę įmaišykite mieles ir miltus.
Tešlą supilkite į kepimo formą ir palikite 1 valandai, kad pakiltų.
Tuomet ant pakilusios tešlos suberkite kubeliais supjaustytus obuolius.
Kepkite 180-200° C orkaitėje 20-30 minučių.
Kai pyragas atvės, aptepkite jį kremu.
Kremo gaminimas: Pieną išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir aliejumi.
Ir galiausiai pyragą aptepkite glazūra.
Glazūros gaminimas:
ištirpinkite šokoladą su kokosų aliejumi.
Pyragą, jei mėgstate, galite apibarstyti kapotais riešutais.
Apteptą pyragą palaikykite šaldytuve apie 2 valandas, kad šokoladas sukietėtų.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą