INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 1 vienetas obuolių (dideli)
- 3 vienetai kiaušinių
- 0.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1 stiklinė manų kruopų
- 85 gramai juodojo šokolado
- šiek tiek druskos
- 8 gramai kepimo miltelių
- 10 gramų vanilinio cukraus
- 1.5 stiklinės pasukų
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų temperatūros.
Sumaišykite cukrų, vanilinį cukrų, druską su manais, miltais ir kepimo milteliais. Į sausus produktus įmaišykite pasukas ir kiaušinius.
Tešlą palikite pastovėti 15-25 minutes.
Po to į tešlą įmaišykite sutarkuotą obuolį.
Kepkite 40 minučių.
Iškepusį ir šiek tiek pravėsusį pyragą ištepkite ištirpintu šokoladu.
Autorius: Alina
REKLAMA