Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 50 gramų cukraus
- 1.5 kilogramo obuolių
- 2 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 250 gramų varškės
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus (augalinis)
- 1 vienetas kepimo miltelių (pakelis)
- 4 valgomieji šaukštai mineralinio vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuluptus obuolius supjaustykite labai mažais gabalėliais ir pašlakstykite citrinų sultimis.
Iš kitų produktų paruoškite tešlą ir įmaišykite į ją obuolius.
Skardą išklokite kepimo popieriumi, ant jos šaukštu formuokite tešlos kauburėlius, palikdama nemažus tarpus, nes kepami pyragėliai padidėja.
Kepkite 20 min. iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 50 gramų cukraus
- 1.5 kilogramo obuolių
- 2 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 250 gramų varškės
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus (augalinis)
- 1 vienetas kepimo miltelių (pakelis)
- 4 valgomieji šaukštai mineralinio vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuluptus obuolius supjaustykite labai mažais gabalėliais ir pašlakstykite citrinų sultimis.
Iš kitų produktų paruoškite tešlą ir įmaišykite į ją obuolius.
Skardą išklokite kepimo popieriumi, ant jos šaukštu formuokite tešlos kauburėlius, palikdama nemažus tarpus, nes kepami pyragėliai padidėja.
Kepkite 20 min. iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą