REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų cukraus
  • 1.5 kilogramo obuolių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 250 gramų varškės
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus (augalinis)
  • 1 vienetas kepimo miltelių (pakelis)
  • 4 valgomieji šaukštai mineralinio vandens

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuluptus obuolius supjaustykite labai mažais gabalėliais ir pašlakstykite citrinų sultimis.
    Iš kitų produktų paruoškite tešlą ir įmaišykite į ją obuolius.
    Skardą išklokite kepimo popieriumi, ant jos šaukštu formuokite tešlos kauburėlius, palikdama nemažus tarpus, nes kepami pyragėliai padidėja.
    Kepkite 20 min. iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
    Skanaus.

Autorius: Nastiušha

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų cukraus
  • 1.5 kilogramo obuolių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 250 gramų varškės
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus (augalinis)
  • 1 vienetas kepimo miltelių (pakelis)
  • 4 valgomieji šaukštai mineralinio vandens

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuluptus obuolius supjaustykite labai mažais gabalėliais ir pašlakstykite citrinų sultimis.
    Iš kitų produktų paruoškite tešlą ir įmaišykite į ją obuolius.
    Skardą išklokite kepimo popieriumi, ant jos šaukštu formuokite tešlos kauburėlius, palikdama nemažus tarpus, nes kepami pyragėliai padidėja.
    Kepkite 20 min. iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
    Skanaus.

Autorius: Nastiušha

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų