Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 50 gramų cukraus
- 3 vienetai obuolių
- 3 vienetai kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 150 mililitrų pieno
- šiek tiek aliejaus
- 100 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Trynius išplakite su cukrumi. Įmaišykite grietinę, pieną ir miltus.
Baltymus išplakite iki putų. Tuomet atsargiai įmaišykite į tešlą. Kad baltymai geriau plaktųsi, įberkite žiupsnelį druskos.
Išpjaukite specialiu peiliu obuolių šerdis.
Supjaustykite obuolius 6-7 mm storio griežinėliais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Merkite obuolių griežinėlius į tešlą ir kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus :)
INGREDIENTAI:
- 50 gramų cukraus
- 3 vienetai obuolių
- 3 vienetai kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 150 mililitrų pieno
- šiek tiek aliejaus
- 100 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Trynius išplakite su cukrumi. Įmaišykite grietinę, pieną ir miltus.
Baltymus išplakite iki putų. Tuomet atsargiai įmaišykite į tešlą. Kad baltymai geriau plaktųsi, įberkite žiupsnelį druskos.
Išpjaukite specialiu peiliu obuolių šerdis.
Supjaustykite obuolius 6-7 mm storio griežinėliais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Merkite obuolių griežinėlius į tešlą ir kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus :)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą