REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 4 valgomieji šaukštai medaus
  • 3 vienetai obuolių
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupkite, išimkite jų sėklalizdžius ir supjaustykite obuolius skiltelėmis.
    Ištirpinkite keptuvėje sviestą.
    Sviestui ištirpus sudėkite į karštą keptuvę medų, cinamoną ir gerai išmaišykite, kad visi ingredientai tolygiai pasiskirstytų.
    Galiausiai sudėkite į keptuvę obuolių skilteles ir sumažinę ugnį pakepinkite skilteles, kad abi pusės gražiai pagelstų ir apskrustų.
    Taip paruošti obuoliai puikiai tinka valgyti vieni arba prie ledų bei lietinių blynų.
    Skanaus!

Autorius: Mingailė

INGREDIENTAI:

  • 3 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 4 valgomieji šaukštai medaus
  • 3 vienetai obuolių
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupkite, išimkite jų sėklalizdžius ir supjaustykite obuolius skiltelėmis.
    Ištirpinkite keptuvėje sviestą.
    Sviestui ištirpus sudėkite į karštą keptuvę medų, cinamoną ir gerai išmaišykite, kad visi ingredientai tolygiai pasiskirstytų.
    Galiausiai sudėkite į keptuvę obuolių skilteles ir sumažinę ugnį pakepinkite skilteles, kad abi pusės gražiai pagelstų ir apskrustų.
    Taip paruošti obuoliai puikiai tinka valgyti vieni arba prie ledų bei lietinių blynų.
    Skanaus!

Autorius: Mingailė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų