Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 arbatiniai šaukšteliai cinamono
- 4 valgomieji šaukštai medaus
- 3 vienetai obuolių
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius nulupkite, išimkite jų sėklalizdžius ir supjaustykite obuolius skiltelėmis.
Ištirpinkite keptuvėje sviestą.
Sviestui ištirpus sudėkite į karštą keptuvę medų, cinamoną ir gerai išmaišykite, kad visi ingredientai tolygiai pasiskirstytų.
Galiausiai sudėkite į keptuvę obuolių skilteles ir sumažinę ugnį pakepinkite skilteles, kad abi pusės gražiai pagelstų ir apskrustų.
Taip paruošti obuoliai puikiai tinka valgyti vieni arba prie ledų bei lietinių blynų.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 3 arbatiniai šaukšteliai cinamono
- 4 valgomieji šaukštai medaus
- 3 vienetai obuolių
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius nulupkite, išimkite jų sėklalizdžius ir supjaustykite obuolius skiltelėmis.
Ištirpinkite keptuvėje sviestą.
Sviestui ištirpus sudėkite į karštą keptuvę medų, cinamoną ir gerai išmaišykite, kad visi ingredientai tolygiai pasiskirstytų.
Galiausiai sudėkite į keptuvę obuolių skilteles ir sumažinę ugnį pakepinkite skilteles, kad abi pusės gražiai pagelstų ir apskrustų.
Taip paruošti obuoliai puikiai tinka valgyti vieni arba prie ledų bei lietinių blynų.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą