Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- šiek tiek mairūnų
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek pomidorų padažo
- 500 gramų makaronų (ne patys smulkiausi)
- 700 gramų daktariškos dešros
- šiek tiek pieno
- 400 gramų daržovių (šaldytos)
- šiek tiek raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti makaronus, į keptuvę sumesti supjaustytą dešrą, pakepti, baigiant kepti sumesti išvirtas daržoves (as neatitirpinusi įdedu į mikrobangę ir pakaitinu 20 minučių, jos kartu atšyla ir išverda), visai baigiant kepti sudėti kečupą. Tada visą masę sudėti į kepimo formą, ant viršaus sudėti išvirtus makaronus ir apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepti 180 laipsnių temperatūroj, apie vieną valandą.
Skanumėlis!!!! Siūlau išbandyti.
Pagarbiai,
Rima
Vilnius
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- šiek tiek mairūnų
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek pomidorų padažo
- 500 gramų makaronų (ne patys smulkiausi)
- 700 gramų daktariškos dešros
- šiek tiek pieno
- 400 gramų daržovių (šaldytos)
- šiek tiek raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti makaronus, į keptuvę sumesti supjaustytą dešrą, pakepti, baigiant kepti sumesti išvirtas daržoves (as neatitirpinusi įdedu į mikrobangę ir pakaitinu 20 minučių, jos kartu atšyla ir išverda), visai baigiant kepti sudėti kečupą. Tada visą masę sudėti į kepimo formą, ant viršaus sudėti išvirtus makaronus ir apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepti 180 laipsnių temperatūroj, apie vieną valandą.
Skanumėlis!!!! Siūlau išbandyti.
Pagarbiai,
Rima
Vilnius
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą