REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2/5 litro burokėlių (naminiai)
  • 1 litras kefyro (7% šaltibarščiams)
  • 1 vienetas agurkų (žalias (pagal skonį))
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek krapų (aiškinis česnakas ar svogūno laiškai)
  • šiek tiek bulvių

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 2/5 litro burokėlių (naminiai)
  • 1 litras kefyro (7% šaltibarščiams)
  • 1 vienetas agurkų (žalias (pagal skonį))
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek krapų (aiškinis česnakas ar svogūno laiškai)
  • šiek tiek bulvių

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išvirti kietai, atvėsinti. Agurką smulkinti mėgiamo dydžio gabaliukais.
  2. Burokėlius dėti į indą,maišyti su grietine(jeigu dėsite),berti druskos,pilti kefyrą.Jei gaunasi tirštoka,kas nemėgsta,pilti atvirinto ir atšaldyto vandens.Gerai išmaišyti,berti krapus,laiškinius česnakus ar svogūno laiškelius,pjaustytą agurkėlį ir išmaišius dėti pjaustytus kiaušinius.Skanaus su karštomis bulvėmis.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų