REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų bananų (džiovinti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 75 gramai migdolų
  • 50 gramų moliūgų (sėklos)
  • 25 gramai sezamo sėklų (sėklos)
  • 2 valgomieji šaukštai vandens
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 75 gramai razinų
  • 40 gramų kokosų (drožlės)
  • 200 gramų avižinių dribsnių (stambūs)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiekvienas gali pasiruošti pagal mėgiamus ingridientus šiuos sausus pusryčius, jie bus naturalūs, be chemijos ir kitų nereikalingų priemaišų.

    Dubenyje sumaišome visus birius produktus, išskyrus razinas ir bananus. Medų pašildome, kad suskystėtų, įmaišome aliejų ir vandenį. Pilame į dubenį ir gerai viską išmaišome. Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių ir ant didelės skardos paskleidžiame mišinį. Kepame 20-30 min., kas 10 minučių permaišydamos. Nesudeginkite, jei atrodo, kad mišinys stipriai ruduoja, geriau pamažinkite temperatūrą. Baigus kepti ir atvėsinus, įmaišykite razinas su bananais. Valgykite kaip įprastus miuslius - su jogurtu, pienu, naudokite su varske ar megstamais desertais,berkite ant vaisių. Tai jusu gaminti naturalus pusryciai! Skanaus!

Autorius: juste

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų bananų (džiovinti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 75 gramai migdolų
  • 50 gramų moliūgų (sėklos)
  • 25 gramai sezamo sėklų (sėklos)
  • 2 valgomieji šaukštai vandens
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 75 gramai razinų
  • 40 gramų kokosų (drožlės)
  • 200 gramų avižinių dribsnių (stambūs)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiekvienas gali pasiruošti pagal mėgiamus ingridientus šiuos sausus pusryčius, jie bus naturalūs, be chemijos ir kitų nereikalingų priemaišų.

    Dubenyje sumaišome visus birius produktus, išskyrus razinas ir bananus. Medų pašildome, kad suskystėtų, įmaišome aliejų ir vandenį. Pilame į dubenį ir gerai viską išmaišome. Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių ir ant didelės skardos paskleidžiame mišinį. Kepame 20-30 min., kas 10 minučių permaišydamos. Nesudeginkite, jei atrodo, kad mišinys stipriai ruduoja, geriau pamažinkite temperatūrą. Baigus kepti ir atvėsinus, įmaišykite razinas su bananais. Valgykite kaip įprastus miuslius - su jogurtu, pienu, naudokite su varske ar megstamais desertais,berkite ant vaisių. Tai jusu gaminti naturalus pusryciai! Skanaus!

Autorius: juste

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų