REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės morkų ((tarkuotos))
  • 100 gramų sviesto
  • 1 stiklinė cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės miltai
  • 2 arbatiniai šaukšteliai sodos
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 2 arbatiniai šaukšteliai acto ((9 %))
  • 0.5 stiklinės riešutų ((susmulkinti))

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės morkų ((tarkuotos))
  • 100 gramų sviesto
  • 1 stiklinė cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės miltai
  • 2 arbatiniai šaukšteliai sodos
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 2 arbatiniai šaukšteliai acto ((9 %))
  • 0.5 stiklinės riešutų ((susmulkinti))

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutarkuoti morkas ir išspausti sultis.
  2. Gerai išmaišyti sviestą su cukrumi.Sudėti išplaktus kiaušinius,tarkuotas morkas.Į grietinę dėti 2 nubrauktus arbatinius šaukštelius sodos ir įpilti 2 šaukštelius acto,gerai išmaišyti(indą imti didesnį nes tūris labai padidės) ir pilti į kiaušinių-morkų masę.Viską labai gerai išplakti.Sudėti miltus, smulkintus riešutus ir gerai išmaišyti.
  3. Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ,ištepti sviestu arba aliejumi,supilti tešlą ir kepti labai karštoje orkaitėje apie 40 minutes.Patikrinti ar iškepęs geriausiai su pagaliuku(jei įsmeigus ir ištraukus pagaliukas sausas vadinasi iškepęs).Skanaus!

Autorius: Irena-anirtic

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų