• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai morkų (virtos)
  • šiek tiek kvietinių miltų (arba džiūvesėliai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 0.5 stiklinės avižinių dribsnių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas sumalti arba sutrinti trintuve, sumaišyti su avižiniais dribsniais ir pagal skonį įdėti druskos. Palaikyti 20 min. ir daryti nedidelius paplotėlius, pavolioti juos miltuose ar džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje. Patiekti karštus arba šaltus.

Autorius: rm

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai morkų (virtos)
  • šiek tiek kvietinių miltų (arba džiūvesėliai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 0.5 stiklinės avižinių dribsnių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas sumalti arba sutrinti trintuve, sumaišyti su avižiniais dribsniais ir pagal skonį įdėti druskos. Palaikyti 20 min. ir daryti nedidelius paplotėlius, pavolioti juos miltuose ar džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje. Patiekti karštus arba šaltus.

Autorius: rm

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų