Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto apelsinų
- 200 gramų aviečių
- 250 gramų cukraus (smulkus)
- 4 vienetai persikų (konservuoti)
- 4 vienetai kiaušinių (baltymai)
- 200 mililitrų grietinėlės (riebi)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Baltymus išplakti iki standžių putų.
Po šaukštelį, pastoviai plakant, suberti cukrų. Turi gautis lygi, blizganti masė.
Ant kepimo popieriaus išbraižyti 4 10-12 cm diametro skritulius.
Į skritulius sukrėsti tešlą ir padaryti viduryje duobutę.
Kepti 100 laipsnių orkaitėje apie 1 val.
Blenderyje sutrinti avietes su pusės apelsino sultimis.
Gautą padažą palaikyti šaldytuve 30 min.
Grietinėlę suplakti.
Į atvėsusių morengų vidurį įkrėsti grietinėlės, įspausti persiko puselę ir aplieti avietiniu padažu.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto apelsinų
- 200 gramų aviečių
- 250 gramų cukraus (smulkus)
- 4 vienetai persikų (konservuoti)
- 4 vienetai kiaušinių (baltymai)
- 200 mililitrų grietinėlės (riebi)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Baltymus išplakti iki standžių putų.
Po šaukštelį, pastoviai plakant, suberti cukrų. Turi gautis lygi, blizganti masė.
Ant kepimo popieriaus išbraižyti 4 10-12 cm diametro skritulius.
Į skritulius sukrėsti tešlą ir padaryti viduryje duobutę.
Kepti 100 laipsnių orkaitėje apie 1 val.
Blenderyje sutrinti avietes su pusės apelsino sultimis.
Gautą padažą palaikyti šaldytuve 30 min.
Grietinėlę suplakti.
Į atvėsusių morengų vidurį įkrėsti grietinėlės, įspausti persiko puselę ir aplieti avietiniu padažu.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą