REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų moliūgų
  • 400 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (druska, pipirai santa marijos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Faršą išminkyti su prieskoniais (druska, pipirais), kiaušiniu ir įmaišyti miltus. Pusę moliūgo reikiamo kiekio sumalti,o likusį nuskusti su skustuku plonom griežinėlėm. Išminkius mėsą, imti po nedidelį gabalėlį ir apsukti su moliūgo juostelėmis ir dėti į įkaitintą keptuvę. Kepti kol mėsa iškeps ir gražiai apskrus moliūgas. Garnyrui naudoti virtas bulves ir agurkėlius marinuotus, bei papuošti pedtražolėmis ir krapais. Galima ir su kitokiomis daržovėmis. Skanaus!

Autorius: meja

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų moliūgų
  • 400 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (druska, pipirai santa marijos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Faršą išminkyti su prieskoniais (druska, pipirais), kiaušiniu ir įmaišyti miltus. Pusę moliūgo reikiamo kiekio sumalti,o likusį nuskusti su skustuku plonom griežinėlėm. Išminkius mėsą, imti po nedidelį gabalėlį ir apsukti su moliūgo juostelėmis ir dėti į įkaitintą keptuvę. Kepti kol mėsa iškeps ir gražiai apskrus moliūgas. Garnyrui naudoti virtas bulves ir agurkėlius marinuotus, bei papuošti pedtražolėmis ir krapais. Galima ir su kitokiomis daržovėmis. Skanaus!

Autorius: meja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų