INGREDIENTAI:
- 200 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 800 gramų moliūgų
- 200 gramų morkų
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek grietinės
- šiek tiek kumpio (Biovela)
- 1.5 litro sulčių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Moliūgą, bulves ir morkas nulupame ir supjaustome kubeliais.
Įkaitiname puode 2 šaukštus aliejaus ir pakepiname susmulkintą svogūną.
Kai svogūnas tampa skaidrus, sudedame moliūgą, bulves, morkas, supilame sultinį, pagardiname prieskoniais ir užverdame.
Užvirus uždengiame, sumažiname ugnį ir patroškiname dar apie 15-20 min.
Išvirtą sriubą sutriname į vientisą masę.
Kumpį susmulkiname ir šiek tiek pakepiname.
Sriubą patiekiame su grietine ir kepintu kumpiu.
Skanaus
Autorius: Sabina
REKLAMA