Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 500 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis alyvuogių aliejaus
- 2 vienetai batono (riekės)
- 400 gramų spagečių
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
- 2 valgomieji šaukštai kečupo
- 150 gramų sūris (Čederio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ingridientai nurodyti 6 porcijoms.
Makaronus išvirkit pasūdytam vandenyje, įpilkit šaukštelį aliejaus, kad nesuliptų makaronai. Juos nukoškit. Pagaminkite faršą frikadelėm su pyragu mirkytu piene, miltais, prieskoniais ir kiaušiniu. Formuokit arbatinio šaukštelio dydžio frikadeles, dėkit į skardą ir kepkit karštoje orkaiteje.
Keptuvėje išlydykite šaukstelį sviesto, supilkit spagečius, dėkit frikadeles, grietinę ir ketčiupą. patroskinkite 5 min. Dėkite į lėkštę ir užberkite tarkuoto čederio sūrio. Tiekti šiltą. Skanaus
INGREDIENTAI:
- 500 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis alyvuogių aliejaus
- 2 vienetai batono (riekės)
- 400 gramų spagečių
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
- 2 valgomieji šaukštai kečupo
- 150 gramų sūris (Čederio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ingridientai nurodyti 6 porcijoms.
Makaronus išvirkit pasūdytam vandenyje, įpilkit šaukštelį aliejaus, kad nesuliptų makaronai. Juos nukoškit. Pagaminkite faršą frikadelėm su pyragu mirkytu piene, miltais, prieskoniais ir kiaušiniu. Formuokit arbatinio šaukštelio dydžio frikadeles, dėkit į skardą ir kepkit karštoje orkaiteje.
Keptuvėje išlydykite šaukstelį sviesto, supilkit spagečius, dėkit frikadeles, grietinę ir ketčiupą. patroskinkite 5 min. Dėkite į lėkštę ir užberkite tarkuoto čederio sūrio. Tiekti šiltą. Skanaus
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą