REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus (įdarui)
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai, įdarui)
  • 1 vienetas kiaušinių (tešlai)
  • 500 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 250 mililitrų pieno (tešlai)
  • 500 gramų varškės (įdarui)
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus (tešlai)
  • šiek tiek razinų (įdarui)
  • 7 gramai mielių (sausos, tešlai)
  • šiek tiek vanilinio cukraus (tešlai)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus (įdarui)
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai, įdarui)
  • 1 vienetas kiaušinių (tešlai)
  • 500 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 250 mililitrų pieno (tešlai)
  • 500 gramų varškės (įdarui)
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus (tešlai)
  • šiek tiek razinų (įdarui)
  • 7 gramai mielių (sausos, tešlai)
  • šiek tiek vanilinio cukraus (tešlai)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš nurodytų produktų paruošti mielinę tešlą. Ją du kartus pakildinti.
    Ruošti įdarą: varškę sutrinti, baltymus standžiai išplakti su trupučiu druskos ir juos įmaišyti į varškę, dėti razinas. 2/3 tešlos iškloti kepimo formą, dėti varškės masę, ir iš likusios tešlos formuoti tinklelį. Kepti apie 180° C orkaitėje 30-40 min. Skanaus.

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų