Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų aviečių (trintos su cukrumi)
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 350 gramų kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto (+ 20 g)
- 42 gramai mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pieną, mieles, cukrų, 1 kiaušinį, 2 v. š. sviesto, truputį druskos bei miltus sumaišyti ir paruoštą tešlą, šiltai uždengtą, laikyti apie 30min., kad pakiltų.
Paskui dar kartą paminkyti ir iškočioti piršto storio 2 lakštus.
Ant vieno lakšto tepti avietes, susukti į ritinį ir supjaustyti mažesniais gabalėliais.
Ant antro dėti mažais gabalėliais pjaustytą 20 g sviesto, barstyti cukrumi, cinamonu, susukti į ritinį ir taip pat supjaustyti mažesniais gabalėliais.
Sudėjus į riebalais išteptą kepimo formą palaikyti 30min., kad pakiltų.
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių temperatūros.
Bandeles aptepti 1 plaktu kiaušiniu ir kepti 10-15min.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų aviečių (trintos su cukrumi)
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 350 gramų kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto (+ 20 g)
- 42 gramai mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pieną, mieles, cukrų, 1 kiaušinį, 2 v. š. sviesto, truputį druskos bei miltus sumaišyti ir paruoštą tešlą, šiltai uždengtą, laikyti apie 30min., kad pakiltų.
Paskui dar kartą paminkyti ir iškočioti piršto storio 2 lakštus.
Ant vieno lakšto tepti avietes, susukti į ritinį ir supjaustyti mažesniais gabalėliais.
Ant antro dėti mažais gabalėliais pjaustytą 20 g sviesto, barstyti cukrumi, cinamonu, susukti į ritinį ir taip pat supjaustyti mažesniais gabalėliais.
Sudėjus į riebalais išteptą kepimo formą palaikyti 30min., kad pakiltų.
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių temperatūros.
Bandeles aptepti 1 plaktu kiaušiniu ir kepti 10-15min.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą