REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek mairūnų
  • šiek tiek muskato
  • šiek tiek petražolių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 350 gramų kiaulės faršo
  • 350 gramų jautienos faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 25 gramai kiaulės šoninės (rūkyta)
  • 1 vienetas bandelių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Rūkytą šoninę supjaustome kubeliais ir apkepiname. Sudedame nuluptus ir kubeliais supjaustytus svogūnus ir patroškiname 5 min. Po to sudedame smulkintas petražoles ir dar patroškiname 1 min. Bandelę išmirkome, sudedame į mėsos faršą, įmušame kiaušinį, įberiame malto muskato riešuto, aštriųjų pipirų, mairūnų, druskos, sudedame patroškintus svogūnus. Į stačiakampę formą klojame aliuminio foliją, ištepame ją riebalais, sukečiame faršą, truputį suslegiame. Ant viršaus įspaudžiame virtų kiaušinių puseles (baigiant kepti). Kepame 35 min. iki 200°C įkaitintoje orkaitėje. Iškepusią mėsą palaikome orkaitėje, kad atauštų.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų