REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulės nugarinės
  • 2 skardinės konservuotų pupelių
  • 1 skardinė pomidorų pastos (savo sultyse)
  • 50 gramų sūris (Džiūgas, tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 2 vienetai čili pipirų (džiovinti )
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulės nugarinės
  • 2 skardinės konservuotų pupelių
  • 1 skardinė pomidorų pastos (savo sultyse)
  • 50 gramų sūris (Džiūgas, tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 2 vienetai čili pipirų (džiovinti )
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti nedideliai gabaliukais. Apkepinti ant dideles ugnies. Gardinti druska, pipirais.
  2. Sumažinti ugnį ir pridėti vieną skardinę pupelių. Troškinti apie 30 minučių. Pridėti antrą skardinę pupelių ir pomidorus. Uždaryti dangčiu ir troškinti apie 15 minučių. Pridėti smulkintus čili pipirus. Išjungti ugnį ir palaikyti po dangčių 5 minutės.
  3. Tiekti ant Isbergo lapo (laivelio), apibarstant sūriu su daržovių salotomis.
    Skanaus.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų