REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (tefteliams)
  • 1 vienetas morkų (tefteliams)
  • 100 gramų ryžių (tefteliams)
  • 1 vienetas svogūnų (tefteliams)
  • 1 kilogramas kiaulės faršo (tefteliams)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų (padažui)
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo (padažui)
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo (tefteliams)
  • 4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo (padažui)
  • 0.5 stiklinės vandens (padažui)
  • šiek tiek druskos (padažui)
  • šiek tiek druskos (tefteliams)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės (padažui)
  • šiek tiek prieskonių (mėsai, tefteliams)
  • šiek tiek krapų (padažui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (tefteliams)
  • 1 vienetas morkų (tefteliams)
  • 100 gramų ryžių (tefteliams)
  • 1 vienetas svogūnų (tefteliams)
  • 1 kilogramas kiaulės faršo (tefteliams)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų (padažui)
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo (padažui)
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo (tefteliams)
  • 4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo (padažui)
  • 0.5 stiklinės vandens (padažui)
  • šiek tiek druskos (padažui)
  • šiek tiek druskos (tefteliams)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės (padažui)
  • šiek tiek prieskonių (mėsai, tefteliams)
  • šiek tiek krapų (padažui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paprastas ir skanus receptukas pietums. :)

    Ryžius išvirti (nes dar troškinsis orkaitėje).
    Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepinti.
    Morką sutarkuoti smulkia tarka ir apkepinti kartu su svogūnais.
    Faršą sumaišyti su ryžiais, morkomis, svogūnais, majonezu, įberti druskos, prieskonių.
    Suformuoti nedidelius kukulius ir dėti juos į kepimo formą.
    Sumaišyti padažo ingredientus ir užpilti kukulius.
    Uždengti viską folija ir kepti orkaitėje 200°C apie 50 min.
    Kepimo pabaigoje foliją nuimti ir dar apie 5-10 min. pakepti, kad gražiai apskrustų.
    P.S. Jei padažas neapsemia teftelių, kepdami karts nuo karto apipilkite jų viršų padažu.
    Skanaus!

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų