REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas morkų
  • 350 gramų kiaulės faršo
  • 1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų majonezo
  • šiek tiek manų kruopų
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuo kiaulienos šoninės nuimame šonkauliukus ir juos marinuojame majoneze, apibarsčius prieskoniais.
    Įdarui į kiaulienos faršą įtarkuojame morką, įmušame kiaušinį, dedame prieskonių (pagal skonį), truputį manų kruopų ir viską sumaišome.
    Šonkauliukus susiuvame, kad gautųsi kaip šuliniukas, ir į vidų dedame paruoštą faršą.
    Kepame apie 2 val. 180-200 laipsnių temperatūroje.
    Kai iškeps puošiame, kaip patinka.
    Skanaus.

Autorius: Vitka

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas morkų
  • 350 gramų kiaulės faršo
  • 1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų majonezo
  • šiek tiek manų kruopų
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuo kiaulienos šoninės nuimame šonkauliukus ir juos marinuojame majoneze, apibarsčius prieskoniais.
    Įdarui į kiaulienos faršą įtarkuojame morką, įmušame kiaušinį, dedame prieskonių (pagal skonį), truputį manų kruopų ir viską sumaišome.
    Šonkauliukus susiuvame, kad gautųsi kaip šuliniukas, ir į vidų dedame paruoštą faršą.
    Kepame apie 2 val. 180-200 laipsnių temperatūroje.
    Kai iškeps puošiame, kaip patinka.
    Skanaus.

Autorius: Vitka

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų