Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas morkų
- 350 gramų kiaulės faršo
- 1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
- 1 vienetas kiaušinių
- 200 gramų majonezo
- šiek tiek manų kruopų
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuo kiaulienos šoninės nuimame šonkauliukus ir juos marinuojame majoneze, apibarsčius prieskoniais.
Įdarui į kiaulienos faršą įtarkuojame morką, įmušame kiaušinį, dedame prieskonių (pagal skonį), truputį manų kruopų ir viską sumaišome.
Šonkauliukus susiuvame, kad gautųsi kaip šuliniukas, ir į vidų dedame paruoštą faršą.
Kepame apie 2 val. 180-200 laipsnių temperatūroje.
Kai iškeps puošiame, kaip patinka.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas morkų
- 350 gramų kiaulės faršo
- 1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
- 1 vienetas kiaušinių
- 200 gramų majonezo
- šiek tiek manų kruopų
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuo kiaulienos šoninės nuimame šonkauliukus ir juos marinuojame majoneze, apibarsčius prieskoniais.
Įdarui į kiaulienos faršą įtarkuojame morką, įmušame kiaušinį, dedame prieskonių (pagal skonį), truputį manų kruopų ir viską sumaišome.
Šonkauliukus susiuvame, kad gautųsi kaip šuliniukas, ir į vidų dedame paruoštą faršą.
Kepame apie 2 val. 180-200 laipsnių temperatūroje.
Kai iškeps puošiame, kaip patinka.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą