Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 stiklinė ryžių
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų veršio faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
- 1 stiklinė sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ryžius užpilti karštu vandeniu, apvirti ir nuvarvinti.
Išvirtus ryžius sumaišyti su faršu, kiaušiniu, smulkintu svogūnu, pasūdyti ir įberti pipirų.
Gerai išmaišius lipdyti kukulius, apvolioti juos miltais ir šiek tiek apkepti aliejuje, kad apskrustų.
Tada sudėti į puodą arba kepimo indą, užpilti sultiniu, plaktu su šaukštu grietinės, ir troškinti 175 laipsnių temperatūros orkaitėje 20 min.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 stiklinė ryžių
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų veršio faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
- 1 stiklinė sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ryžius užpilti karštu vandeniu, apvirti ir nuvarvinti.
Išvirtus ryžius sumaišyti su faršu, kiaušiniu, smulkintu svogūnu, pasūdyti ir įberti pipirų.
Gerai išmaišius lipdyti kukulius, apvolioti juos miltais ir šiek tiek apkepti aliejuje, kad apskrustų.
Tada sudėti į puodą arba kepimo indą, užpilti sultiniu, plaktu su šaukštu grietinės, ir troškinti 175 laipsnių temperatūros orkaitėje 20 min.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą