• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų bulvių (virtos (geriau su lupenomis))
  • 200 gramų dešros
  • 200 gramų grybų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų aliejaus
  • 50 gramų kiaulienos (rūkyta šoninė)
  • šiek tiek krapų (arba petražolės)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų bulvių (virtos (geriau su lupenomis))
  • 200 gramų dešros
  • 200 gramų grybų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų aliejaus
  • 50 gramų kiaulienos (rūkyta šoninė)
  • šiek tiek krapų (arba petražolės)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves išvirti su lupenomis, o ataušusias nulupti ir sugrūsti košę.
    Dešrą supjaustyti mažais kubeliais. Grybus nulupti, supjaustyti. Šoninę taip pat supjaustyti smulkiai.
  2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite grybus, dešrą ir, nuolat maišant, kepinkite ant didelės ugnies 3 - 4 minutes, o tada pabarstykite smulkintų krapų ir leiskite viskam atvėsti.
  3. Keptuvės turinį sumaišyti su bulvių koše, kiaušiniais, druska bei pipirais.
  4. Iš masės (drėgnomis rankomis) formuoti kotletus ir keptu įkaitintuose riebaluose, kol gražiai apskrus.

    Skanaus.

Autorius: Vida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų