INGREDIENTAI:
  -   2   česnakų 
-   2 valgomieji šaukštai   krakmolo 
-   šiek tiek   krapų 
-   šiek tiek   laurų lapų (malti lapeliai) 
-   500 gramų   menkių (ar saida, filė) 
-   šiek tiek   džiūvesėlių 
-   1 valgomasis šaukštas   druskos 
-   šiek tiek   aliejaus (kepimui) 
-   šiek tiek   prieskonių (Santa Marian 5 pipirų) 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Daržovių garnyrui reiks:
 
 500 gr. bulvių,
 2 didelių morkų,
 200 gr. nulupto moliūgo
 150 gr. šaldytų žaliųjų žirnelių,
 didelio svogūno,
 1 saliero stiebo,
 2 kubelių daržovių sultinio,
 stiklinės grietinėlės,
 50 gr. sviesto,
 1 šaukštelio krakmolo,
 baziliko,
 mairūno,
 žalių krapų,
 šaukštelio druskos.
 
 
 Gaminimas: Žuvį peiliu sukapoti gabaliukais, sumaišyti su smulkiai supjaustytais česnakais ir palikti pastovėti bent tol, kol susiruošime daržoves. Tuomet į žuvies masę įberti druskos, pipirų, maltų lauro lapų, supilti krakmolą, pridėti smulkintų krapų, gerai išmaišyti, apvoliojus džiuvėsiuose kepti aliejuje. Galima ant keptuvės, galima orkaitėje.
 
 Daržoves susmulkinti norima forma ir sluoksniuoti į kepimo, ar troškinimo indą, išteptą svietu - svogūnus, salierus, bulves, žirnelius, morkas, moliūgą. Sultinio kubelius ištirpinti šiltame vandenyje. Tuomet šlakelyje karšto vandens išmaišyti krakmolą, bei 25 gr. sviesto ir supilti į sultinį. Pamaišyti, supilti grietinėlę. Po to suberti prieskonius - po žiupsnelį baziliko, mairūno, šaukštelį druskos. Gerai išmaišytą tirpalą supilti ant daržovių. Apibarstyti smulkintais krapais, bei troškinti karštoje orkaitėje apie 1 val. uždengtame inde.
 
 Skanaus!
   Autorius: Regina Račkauskienė