Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai laurų lapų
- 200 gramų pomidorų pastos
- 300 gramų pupelių (tamsios)
- 1 vienetas svogūnų
- 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 150 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
- šiek tiek druskos
- 1 litras sultinio (vištienos)
- 1 vienetas čili pipirų (ankštis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pupeles užmerkti 12 val.
Pomidorus supjaustyti kubeliais.
Į puodą įpilti aliejų, suberti smulkiai supjaustytą svogūną bei česnakus, šoninės gabaliukus, čili pipirą, laurą ir patroškinti ant silpnos ugnies.
Vėliau sudėti pomidorus, suberti cinamoną ir patroškinti.
Tada sudėti pupeles, išmaišyti, supilti sultinį, pridengti dangčiu ir virti apie 45 min. ant silpnos ugnies.
Likus 5 min. iki virimo pabaigos pasūdyti ir įberti pipirų.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai laurų lapų
- 200 gramų pomidorų pastos
- 300 gramų pupelių (tamsios)
- 1 vienetas svogūnų
- 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 150 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
- šiek tiek druskos
- 1 litras sultinio (vištienos)
- 1 vienetas čili pipirų (ankštis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pupeles užmerkti 12 val.
Pomidorus supjaustyti kubeliais.
Į puodą įpilti aliejų, suberti smulkiai supjaustytą svogūną bei česnakus, šoninės gabaliukus, čili pipirą, laurą ir patroškinti ant silpnos ugnies.
Vėliau sudėti pomidorus, suberti cinamoną ir patroškinti.
Tada sudėti pupeles, išmaišyti, supilti sultinį, pridengti dangčiu ir virti apie 45 min. ant silpnos ugnies.
Likus 5 min. iki virimo pabaigos pasūdyti ir įberti pipirų.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą