REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cinamono
  • 1.5 stiklinės cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas gvazdikėlių
  • 100 gramų margarino
  • 5 valgomieji šaukštai medaus
  • 3 vienetai obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 100 mililitrų pieno
  • šiek tiek vandens
  • 50 mililitrų brendžio
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šis pyragėlis labai greitai paruošiamas, labai kvapnus ir labai skanus.

    Kiaušinius su cukrumi išmaišome, tada dedame miltus, beriame kepimo miltelius (apie 2 arbatinius šaukštelius). Pašildome pienelį ir jį supilame ant viršaus, viską išmaišome. Tada margariną su medumi pašildome, kad išsilydytų ir taip pat sudedame į tešlą. Dedame 1 valgomąjį šaukštą smulkintų gvazdikėlių ir šaukštelį cinamono, vėl viską išmaišome.

    Kepimo indą išklojame kepimo popieriumi, patepame margarinu ir supilame tešlą. Dedame kepti į įkaitusią orkaitę (220 C).

    Pasiruošiame obuoliukus. Juos nulupame ir supjaustome stambiai ir pailgai, tada pilame 50 gramų turimo brendžio ar viskio, pilame šlakelį vandens, dedame keturis šaukštus cukraus ir tris šaukštus cinamono, viską gerai išmaišome.

    Pyragui šiek tiek pakepus (apie 15 min.) ištraukiame jį ir sukišame obuoliukus iš viršaus paspausdami į vidų po tešla. Apipilame tuo, kas liko nuo obuolių - skysčiu su cinamonu.

    Viskas! Kepame orkaitėje tol, kol paruduos, apie 1 valandą (220 C).

    Iškepus pašlakstome lydytu šokoladu (o jei jo neturite, sumaišykite šlakelį pieno su cukrumi ir kakava, pavirkite). Palaukiame kol atvės, tuomet supjaustome.

    SKANAUS!

    Šis meduolis skanus ir be obuolių. Bet kiekvienam savo. :)

Autorius: elinda

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cinamono
  • 1.5 stiklinės cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas gvazdikėlių
  • 100 gramų margarino
  • 5 valgomieji šaukštai medaus
  • 3 vienetai obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 100 mililitrų pieno
  • šiek tiek vandens
  • 50 mililitrų brendžio
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šis pyragėlis labai greitai paruošiamas, labai kvapnus ir labai skanus.

    Kiaušinius su cukrumi išmaišome, tada dedame miltus, beriame kepimo miltelius (apie 2 arbatinius šaukštelius). Pašildome pienelį ir jį supilame ant viršaus, viską išmaišome. Tada margariną su medumi pašildome, kad išsilydytų ir taip pat sudedame į tešlą. Dedame 1 valgomąjį šaukštą smulkintų gvazdikėlių ir šaukštelį cinamono, vėl viską išmaišome.

    Kepimo indą išklojame kepimo popieriumi, patepame margarinu ir supilame tešlą. Dedame kepti į įkaitusią orkaitę (220 C).

    Pasiruošiame obuoliukus. Juos nulupame ir supjaustome stambiai ir pailgai, tada pilame 50 gramų turimo brendžio ar viskio, pilame šlakelį vandens, dedame keturis šaukštus cukraus ir tris šaukštus cinamono, viską gerai išmaišome.

    Pyragui šiek tiek pakepus (apie 15 min.) ištraukiame jį ir sukišame obuoliukus iš viršaus paspausdami į vidų po tešla. Apipilame tuo, kas liko nuo obuolių - skysčiu su cinamonu.

    Viskas! Kepame orkaitėje tol, kol paruduos, apie 1 valandą (220 C).

    Iškepus pašlakstome lydytu šokoladu (o jei jo neturite, sumaišykite šlakelį pieno su cukrumi ir kakava, pavirkite). Palaukiame kol atvės, tuomet supjaustome.

    SKANAUS!

    Šis meduolis skanus ir be obuolių. Bet kiekvienam savo. :)

Autorius: elinda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų